Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ φωτό

Την Κυριακή 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογό μας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας συναυλία-αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη.
Οι μαθητές του χωριού μας που ασχολούνται με τη μουσική πλαισιωμένοι από παιδιά της υπόλοιπης Νάξου και υπό την καθοδήγηση του Αριάδνειου Ωδείου που χρόνια τώρα εκκολάπτει μουσικούς στον τόπο μας, πλημμύρισαν την αίθουσα με μελωδίες και τραγούδια που ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους αυτό το Κυριακάτικο απόγευμα.
Οι μικροί ερμηνευτές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε μια κατάμεστη για άλλη μια φορά αίθουσα, κάνοντας περήφανους τους γονείς και τους δασκάλους τους.
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Αγίου Αρσενίου υπό το συνεχή συντονισμό του προέδρου κου Νικ.Ορφανού και την πολύτιμη βοήθεια του Δ.Σ. για άλλη μια φορά κατέθεσε ποιότητα στον πολιτιστικό κουμπαρά του χωριού μας επενδύοντας στα παιδιά και χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα όμορφο Κυριακάτικο βράδυ.
Εκ μέρους του Συλλόγου πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν να πάρει και αυτή η εκδήλωση σάρκα και οστά.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου