Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΝΑΞΟΥ η συνταγή



ΥΛΙΚΑ

4 μεγάλες μελιτζάνες
8 κομμάτια κοκκινιστό κρέας μοσχάρι (κλότο ή ποντίκι) μαγειρεμένο
2 μεγάλες ντομάτες (κομμένες ροδέλες)
8 φέτες ξυνομυζήθρα
8 φέτες γραβιέρα Νάξου
Λίγη κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση,αφαιρούμε ένα κομμάτι από το πίσω μέρος για να καθίσει καλά στο ταψί,τις χαράζουμε λίγο και τις τηγανίζουμε.Αφού τις βγάλουμε και τις αφήσουμε να στραγγίσουν,τις βάζουμε σε ένα ταψί,βάζουμε πάνω στις μελιτζάνες το μοσχάρι,την ξυνομυζήθρα πάνω από το μοσχάρι,μετά την ντομάτα από πάνω και τέλος την γραβιέρα.Ρίχνουμε λίγη κανέλα στην κορυφή και ψήνουμε για 3' στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσει η γραβιέρα.
Το σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου