Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κυπελλούχος Κυκλάδων 2012-13 ο Πανναξιακός: Νίκη 1-0 κόντρα στη Μύκονο

Πανναξιακός
Πρωτάθλημα και Κύπελλο φωνάζαμε και ζητούσαμε, εδώ και πολύ καιρό, όλοι οι οπαδοί του Πανναξιακού σε Νάξο και Αθήνα, γιατί απλά αυτή η ομάδα το αξίζει φέτος!

Και ναι...μετά την άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, που μας κάνει όλους υπερήφανους, ήρθε την Τετάρτη, το βράδυ και η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Κι αν το πρωτάθλημα ίσως χαθεί στις λεπτομέρειες, η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" για τη φετινή, δύσκολη, αλλά πλήρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας.

Ο Πανναξιακός, για 6η φορά στην ιστορία του και 2η συνεχόμενη, μετά την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου μέσα στην Πάρο, κατάφερε και φέτος να το κατακτήσει, μέσα στη Σύρο, αυτή τη φορά, κερδίζοντας την ομάδα της Μυκόνου με 1-0, με σκόρερ, ποιον άλλο, τον Κώστα Δερμιτζάκη, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ, "έστειλε" τον κόσμο της ομάδας στα ουράνια.

Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει διαστάσεις μάλιστα, αν οι παίκτες μας δεν είχαν χάσει 2-3 κλασικές ευκαιρίες, ειδικά στο β' ημίχρονο, παρ' όλα αυτά οι προσπάθειες των παιδιών όλων ήταν αξιέπαινες και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή μας κ. Γιώργο Βλαστό και φυσικά σε όλη τη Διοίκηση, μα προπαντώς στον Πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Βασίλη Φλεριανό για τον αγώνα που κυριολεκτικά καταβάλλει, καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν και την αγάπη του για αυτήν την ομάδα, προκειμένου να μας χαρίσει χαρές κι επιτυχίες!

Κι όπως είχαμε γράψει και μετά τη νίκη της ομάδας μας κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά  (με τον οποίο αγωνιζόμαστε για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος την Κυριακή στα Καμίνια) :
Ναι μωρή Παννάξα...γιατί απλά ξέρεις να γαμάς!!!!!!!!!!

Δείτε εδώ το video του αγώνα.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου