Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τripadvisor:ΝΑΞΟΣ 2ο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

http://www.tripadvisor.com.gr/TravelersChoice-Islands NAXOS

ΝΑΞΟΣ
Μια κουκκίδα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, η Νάξος είναι ένα μοναδικό κράμα αρχαίων μνημείων και παραλιών. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και, σύμφωνα με την παράδοση, εδώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Δίας. Μόλις φτάσετε στη Νάξο, πάρτε το δρομάκι που οδηγεί στη νησίδα Παλάτια, εκεί όπου στέκει αγέρωχο το σύμβολο της πόλης, η Πορτάρα, μια πέτρινη πύλη ενός αρχαίου ναού που δεν υπάρχει πια. Το ηλιοβασίλεμα, θαυμάστε εικόνες του νησιού και της θάλασσας που κόβουν την ανάσα.

Τα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης σύμφωνα με το TripAdvisor:

Λιούις και Χάρις, Σκωτία
ΝΑΞΟΣ
Γκόζο, Μάλτα
Νησιά Ορκνεϊ, Σκωτία
Μήλος
Κεφαλονιά
Σαντορίνη
Κάπρι, Ιταλία
Μουλ, Σκωτία
Πάρος

Η κατάταξη βγήκε με βάση την άποψη των τουριστών που έχουν ήδη επισκεφθεί τα νησιά, ενώ η Ελλάδα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στη λίστα.


Ελλάδα|Κόσμος|Περισσότερα

1 από 10
3 από 10











Μια κουκκίδα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, η Νάξος είναι ένα μοναδικό κράμα αρχαίων μνημείων και παραλιών. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και, σύμφωνα με την παράδοση, εδώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Δίας. Μόλις φτάσετε στη Νάξο, πάρτε το δρομάκι που οδηγεί στη νησίδα Παλάτια, εκεί όπου στέκει αγέρωχο το σύμβολο της πόλης, η Πορτάρα, μια πέτρινη πύλη ενός 
αρχαίου ναού που δεν υπάρχει πια. Το ηλιοβασίλεμα, θαυμάστε εικόνες του νησιού και της θάλασσας που κόβουν την ανάσα.



















  • Μια κουκκίδα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, η Νάξος είναι ένα μοναδικεικόνες του νησιού και της θάλασσας που κόβουν την ανάσα.


  • Saint George at Alyko beach (29328833)
  • naxos aliko beach (1193213)
  • Full Moon over Naxos (26103652)
  • Agia Anna (1661043)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου