Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Έβρεξε σοκολάτα,καραμέλα και χιόνισε τρούφα στ' Αγερσανί στο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής για παιδιά (φωτό-βίντεο)

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας μύρισε ζάχαρη, γλάσσο και σοκολάτα. Έβρεξε καραμέλα και χιόνισε τρούφα στο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής για παιδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Ο πολλά υποσχόμενος Pastry Chef κος Πέρρος Δημήτριος, με βοηθούς τα παιδιά μας δημιούργησε βρώσιμα έργα τέχνης, δίνοντας παράλληλα βάση στη διατροφική αξία των πρώτων υλών του κάθε γλυκίσματος.
Τα παιδιά μεθυσμένα από τα χρώματα και τις γεύσεις, βουτούσαν μπισκοτένιες μπουκίτσες στη σοκολάτα, απλώναν φρούτα στο μπανόφι και στήνανε φράχτες από σοκολατένια πουράκια στο περίγραμμα της τάρτας.
Ο κος Πέρρος δημιούργησε με φοβερή τεχνογνωσία αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση ως γονείς είναι η εκπληκτική προσέγγιση στα παιδά μας τα οποία ξετρελάθηκαν μαζί του.
Το πολυπόθητο αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό και το γεύτηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, μικρά και μεγάλα παιδιά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Chef μας που άνοιξε γλυκά τις δράσεις του Συλλόγου μας για τη φετινή σεζόν και ευχόμαστε όπως πάντα "...και εις άλλα με υγεία".


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου