Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΨΗΦΙΣΤΕ!!!Η Google ξεχώρισε το doodle μαθήτριας του Αγ. Αρσενίου Νάξου!
Το Doodle 4 Google έκανε ένα ανοιχτό διαγωνισμό για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που είχε ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Η Ελλάδα μου» και η μαθήτρια που ξεχώρισε από το Δημοτικό σχολείο του Αγίου Αρσενίου ονομάζεται Αμαλία Πιλίντσι και ο δάσκαλός της είναι ο Νίκος Βιντζηλαίος. Κέρδισε μια θέση από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού στα 15 doodles που ξεχώρισαν στην κατηγορία 1η-3η Δημοτικού και στα 60 doodles που ξεχώρισαν από όλες τις κατηγορίες! Τώρα όμως, ήρθε η δική μας σειρά να ψηφίσουμε! Δείτε που...
Το doodle του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αρσενίου που ξεχώρισε και είναι στα 15 καλύτερα της κατηγορίας 1η-3η Δημοτικού
 Ψηφίστε το doodle του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Αρσενίου Νάξου μέχρι τις 7 Μαΐου ΕΔΩ
Ο διαγωνισμός
Το Doodle 4 Google είναι ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.
 
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 26 Φεβρουάριου 2013 και η υποβολή των doodles έληξε στις 29 Μαρτίου 2013. Κάθε σχολείο είχε δικαίωμα υποβολής μέχρι 6 doodles.
 
Τα doodles των μαθητών χωρίζονται σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες (1η-3η δημοτικού, 4η-6η δημοτικού, γυμνάσιο, λύκειο) για την αξιολόγηση τους και κρίνονται σε τρία στάδια.
 
Στο πρώτο στάδιο μια επιλεγμένη ομάδα κριτών που περιλαμβάνει διάσημους εικονογράφους, συγγραφείς και διευθυντές μουσείων, ανέδειξε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 τους 60 επιλαχόντες, 15 από κάθε ομάδα, όπου ήδη βρίσκεται το doodle του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αρσενίου!
 
Στη συνέχεια καλείται το κοινό να ψηφίσει online τα αγαπημένα τους doodles μεταξύ των 60 επιλαχόντων που θα έχουν αναδείξει οι κριτές. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 15 Απριλίου - 7 Μαΐου 2013.
 
Η ψηφοφορία του κοινού βοηθά στον καθορισμό ενός νικητήριου doodle από κάθε ομάδα. Αυτοί οι 4 μαθητές είναι οι εθνικοί φιναλίστ και ένας από αυτούς θα ανακηρυχθεί ο εθνικός νικητής από τη Google.

Η τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2013.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου