Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ «Του νερού τα παραμύθια» Η ΝΑΞΟΣ



Η εκπομπή της  Ίνα Ταράντου «Του νερού τα παραμύθια», έχοντας γυρίσει γυρίσει αρκετά μέρη της Ελλάδος, επισκέφτηκε τη Νάξο, γυρίζοντας ένα απίστευτο ντοκιμαντέρ για τον πολιτισμό,  την ιστορία,  τους κατοίκους και τις ασχολίες τους, τις ομορφιές του τόπου και τα τοπικά μας προϊόντα.

Τα γυρίσματα είχαν γίνει λίγους μήνες πριν, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου, αφού αποδέχτηκαν το κάλεσμα της Αγροτικής Ένωσης Νάξου (ΕΑΣ). Αφού γύρισαν πολλά από τα χωριά της Νάξου, ανακαλύπτοντας πολλούς κρυμμένους θησαυρούς, η δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΤ3 ετοίμασαν ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ , προσθέτοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην τουριστική προβολή του νησιού που τόσο την έχουμε ανάγκη.

Η προβολή στο κανάλι της ΕΤ3 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου στις 14:00

Αποτελεί τιμή για το νησί το αφιέρωμα αυτής της εκπομπής και θα πρέπει να τονιστεί πως πολλοί από τους τοπικούς παράγοντες βοήθησαν στην υλοποίησή της όπως η Ένωση Ξενοδόχων και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Νάξου οι οποίοι προσέφεραν τα ανάλογα καταλύματα και απαραίτητα αυτοκίνητα καθ όλη την παραμονή του τηλεοπτικού συνεργείου στη Νάξο.
Σε μας δε μένει παρά να γνωστοποιήσουμε και να κοινοποιήσουμε σε όλους την προβολή της εκπομπής, που είναι προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα, είτε από στόμα σε στόμα είτε μέσα από τα Social Media (Facebook – Tweeter). Η εκπομπή αυτή αποτελεί διαφήμιση για το νησί και μόνο θετικές γνώμες μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον ακόμα και το άκουσμα πως άλλη μία εκπομπή ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος έκανε ρεπορτάζ για τη Νάξο.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου