Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Νέες συλλήψεις στη Νάξο για παραεμπόριο.Ένα μεγάλο μπράβο στον εμπορικό σύλλογο Νάξου.

 Τι δήλωσε ο πρόεδρος των εμποροεπαγγελματιών

Σε νέο αιφνιδιαστικό έλεγχο προχώρησε χθες Τετάρτη το μεικτό κλιμάκιο για έλεγχο άσκησης πλανόδιου παραεμπορίου στις πολυσύχναστες παραλίες της Νάξου. Συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ τρεις ακόμη διέφυγαν της σύλληψης. "’Οσοι βιάστηκαν να ποντάρουν τα χρήματά τους ότι ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου και ο πρόεδρός του δείχνουν μια σχετική αδράνεια ως προς το παραεμπόριο, λυπάμαι, αλλά τα έχασαν", διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Στρατούρης, μιλώντας για το θέμα στο Naxos News.
"Όσον αφορά το παραεμπόριο, μετά τους μασέρ ήρθε και η σειρά των μικροπωλητών και έπεται συνέχεια και για άλλα είδη παραεμπορίου", επισημαίνει ο κ. Βαγέλης Στρατούρης.

Παράλληλα, απευθυνόμενος προς τα μέλη του συλλόγου, υπογραμμίζει, ότι:

"Οι συνάδελφοι επαγγελματίες που μας επέλεξαν και μας εμπιστεύθηκαν για να είμαστε στην πρώτη γραμμή σε αυτό το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, τους ενημερώνω, ότι θέμα μεγίστης σημασίας για το σύλλογό μας είναι η προστασία των συμφερόντων του νόμιμου εμπορίου και η προσπάθεια για αποτροπή του παράνομου υπαίθριου εμπορίου θα είναι συνεχής, διότι το παραεμπόριο είναι μια πληγή κι εμείς οι έμποροι δεν μπορούμε άλλη αιμοραγία. Επιτέλους να υπάρξουν κανόνες. Αρκετά!"

Όπως αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή του ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου για τις χθεσινές συλλήψεις, το μεσημέρι της Τετάρτης 3  Ιουλίου, στις περιοχές, Αγία Αννα, Άγιος Προκόπιος Πλάκα μέχρι Μ.Βίγλα, έγιναν συντονισμένες  ενέργειες με επιτυχία απο την ομάδα παραεμπορίου του συλλόγου με συνοδεία της Δημοτικής Αστυνομίας, παρόλο που οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες.

Ακόμη, στην ίδια ανακοίνωση, τονίζονται, τα ακόλουθα:

"Οι κύριοι έχουν μάθει τα μυστικά πως να εξαφανίζονται μέσα στα λιβάδια. Πάρα ταύτα συνελήφθησαν 5 απο τους 8 έχοντας στην κατοχή τους τσάντες δερμάτινες, γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, κολιέδες και άλλα μικροαντικείμενα.

Σύμφωνα με το νόμο, κατασχέθηκαν και ακολουθείται η διαδικασία της καταστροφής.

Ευχαριστούμε τόσο τις αρχές του τόπου αλλά και το δήμο μας που μας παραχωρεί τη Δημοτική Αστυνομία ώστε να καταπολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο.

Εσείς θα μας οδηγήσετε στους παρανόμους, υποδεικνύοντας τους χώρους όπου δρουν, το μέρος και την ώρα, ώστε μαζί να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο  του παρεμπορίου στο νησί μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, ασχέτως ότι μερικοί θέλουν να την υποβαθμίσουν.
Όμως ο κόσμος ειναι μαζί μας και απο αυτούς αντλούμε δύναμη. Τους ευχαριστούμε  και για αυτούς θα κάνουμε ότι ειναι δυνατό". ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου