Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΥΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΕΡΣΑΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, η Λαϊκή Συνέλευση που συγκάλεσε το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας του Αγίου Αρσενίου  με σκοπό  να σταματησει άμεσα την διαδικασία  εκποίησης  των αλυκών του Αγίου Προκοπίου   και της αλυκής του αεροδρομίου από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
 Στην συγκέντρωση  παραβρέθηκαν ο  βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Ιάκωβος Ναυπλιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων της Νάξου.

 Όσοι πήραν μέρος δήλωσαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να μην ξεπουληθεί ούτε μέτρο γής σε κανένα σημείο της Νάξου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες, δηλώνοντας έτοιμοι για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και κλιμάκωση του αγώνα τους.

 Οι πρώτες αποφάσεις της Λαϊκής  Συνέλευσης του Αγίου Αρσενίου: 
1) Η Δημοτική κοινότητα και ο πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Αρσενίου να καλέσει εντός της εβδομάδας την διαπαραταξιακή επιτροπή  και τους φορείς του νησιού στο χωριό για να ξεκινήσει η επιτροπή αγώνα.
2) Να σταλούν επιστολές σε όλα τα κόμματα και τους τοπικούς βουλευτές  ζητώντας άμεση και  έγγραφη απάντησή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου